Publiserte artikler

Semifinalistene i EM klare

Tyrkisk jubel etter seier mot Russland. Foto: CEV

Etter at to kvartfinaler i EM for kvinner ble spilt torsdag, ble de siste to semifinalistene funnet i går. Et par overraskelser ble det. I to av kvartfinalene møttes lag som hadde vært i samme innledningspulje. I den ene var det hjemmelaget Aserbajdsjan som møtte laget som var blitt nr. 3 i puljen, Tyskland. Og som i puljespillet gikk Aserbajdsjan av med seieren og sikrer godt oppmøte i hallen de siste to kampdagene. Resultatet ble 3-0. Men i den andre kvartfinalen mellom to lag som hadde vært puljemotstandere, fikk vi den overraskelsen at puljetreer Tyrkia slo ut puljevinner Russland med 3-0.

I en annen kvartfinale slo Nederland, som heller ikke hadde vunnet sin pulje, ut Italia med 3-0. Og også den siste kvartfinalen endte 3-0 da Serbia slo Hviterussland.

Dermed er det klart for følgende semifinaler i dag:
Kl. 16:00 Nederland – Aserbajdsjan
Kl. 18:30 Serbia – Tyrkia

Resultatene finner du her. Kampene streames på YouTube, sjekk her.

Legg igjen en kommentar