Publiserte artikler

Neste EM-fase

Suksess så langt for hjemmelaget Aserbajdsjan, her i blått mot Polen. Foto: CEV

Puljespillet i EM for kvinner ble ferdig i går. Dermed er det klart hvilke lag som må reise hjem allerede nå, hvilke fire lag som går direkte til kvartfinaler og hvilke åtte som skal ut i playoff. Puljespillet i Georgias hovedstad Tbilisi og den aserbajdsjanske byen Ganja/Göygöl ble ferdig allerede mandag etter som lagene herfra skal flytte seg til Baku, der resten av EM skal spilles. Dermed er det lagene fra disse byene som skal spille playoff i dag, mens puljene som ble spilt i Baku har playoff i morgen. Kvartfinalene vil også bli forskjøvet tilsvarende, mens to av semifinalistene vil få en dags pause ekstra etter kvartfinalene.

De fire lagene som må reise hjem etter puljespillet er Ungarn, Georgia, Ukraina og Belgia. Puljevinnere ble Aserbajdsjan, Italia, Russland og Serbia, og vi får følgende oppsett for playoff:

26. september kl. 16:00 Hviterussland – Tsjekkia
26. september kl. 18:30 Nederland – Kroatia
27. september (tid ikke fastsatt) Polen – Tyrkia
27. september (tid ikke fastsatt) Bulgaria – Tyskland

Resultatene fra EM finner du her. Dagens kamper blir vist på YouTube, sjekk her.

Legg igjen en kommentar