Publiserte artikler

Vestcup 2017

Til helgen spilles den årvisse volleyballturneringen Vestcup i Stavanger. Det er god deltakelse også i år, med 121 lag påmeldt, fordelt på alle nivå fra eliteklasse til klasse for spillere under 11 år. Den største klassen er U13, der hele 22 lag er påmeldt.

Denne gangen skal kampene foregå i fire haller som alle ligger innenfor gangavstand fra den tidligere hovedarenaen, Stavanger Idrettshall. Idrettshallen vil være i bruk i år også, og de fleste klassene vil bli spilt her, dessuten vil kiosken være i denne hallen. Eliteklassen skal for første gang spille i Expohallen, og i tillegg vil Ynglingehallen og Vikinghallen bli brukt.

Det kan også nevnes at Stavanger Idrettsklinikk vil ha medisinsk stand i Stavanger Idrettshall under turneringen, der det er mulig å få vurdering av skader, behandling, taping og massasje. Maria Ø. Leitao fra klinikken skal dessuten holde et minikurs om prestasjonsfremmende og skadeforebyggende tiltak lørdag kveld.

Du finner hjemmesiden til Vestcup her.

 

Legg igjen en kommentar