Publiserte artikler

Niendeplasser i EM

Jakob Thelle slår i tysk blokk. Foto: CEV

Begge de to norske lagene som deltok i europamesterskapet for spillere under 20 år ble nr. 9 i sine klasser. De gikk begge videre fra puljespillet som nr. 2 i sine puljer og vant den etterfølgende eliminasjonskampen. Emilie Olimstad og Karen Elise Lund Saga slo Hoffmann-Schulz med 2-0 (21-13, 21-19), mens Jakob Solgaard Thelle og Christian Jørgensen Ruud vant over et annet tysk lag, Sowa-John, med 2-1 (21-12, 16-21, 15-10).

Men i åttendedelsfinalene ble det dessverre stopp for begge lagene. Breer-Haussener fra Sveits, som gikke til finalen, ble Thelle-Ruuds overmenn etter klare 2-0 (21-10, 21-7), mens Olimstad-Saga måtte gi tapt for Kotlasova-Resova fra Tsjekkia etter 0-2 (16-21, 15-21).

Det ble russisk seier i begge klassene. Hos jentene vant Voronina-Bocharova, som for øvrig var blitt nr. 2 i sin innledningspulje. Guttenes gullmedaljer ble vunnet av Ivanov-Gorbenko. Alle gutteresultatene finner du her, jentenes er her.

Legg igjen en kommentar