Publiserte artikler

World Tour i Frankrike

To norske lag deltar i en en-stjerners World Tour-turnering i sandvolleyball i Montpellier i Frankrike. Det er laget med den ny-utnevnte Årets nykommer i World Tour (se her) Anders Berntsen Mol i par med Christian Sandlie Sørum, og det er laget med Mathias Berntsen og Svein Oddmund Solhaug. De to lagene er seedet som henholdsvis nr. 1 og 2 i turneringen, og går inn i hovedrunden i morgen. Hovedrunden består av seksten lag, og disse spiller singel eliminasjon. Tolv av lagene er forhåndskvalifisert, de fire siste blir funnet i en kvalifiseringsturnering over to runder med singel eliminasjon i dag. Fjorten lag er med i kvalifiseringen. Finalen spilles lørdag, og det er en turnering bare for menn.

Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar