Publiserte artikler

EM U20 beach

Stemningsfullt fra Isla Vulcano. Foto: CEV

I dag starter europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1998 og senere. Mesterskapet avvikles på den lille vulkanøya Isla Vulcano, som ligger 25 km nord for Sicilia. Trettito lag i hver klasse deltar i mesterskapet, der finalene skal spilles søndag. Norge har med et lag i hver klasse, og selv om Norge gjennom resultatene fra tidligere år er toppseedet bak arrangørene i gutteklassen, er det ikke plass til flere norske lag her enn Jakob Solgaard Thelle og Christian Jørgensen Ruud. Disse spiller sin første kamp i dag kl. 9:20, og de innleder på centercourt mot et italiensk lag, Windisch-Cappio. Laola1.tv streamer kampene herfra, du finner dem her.

Thelle-Ruud har en kamp til i dag. Den går mot Ozdemir-Cebeci fra Tyrkia kl. 16:00. Det siste laget i puljen, Bošnjak-Marovt, møter de i morgen. Etter puljespillet går de tre beste lagene i hver pulje til eliminasjonsspill. Alle resultatene finner du her.

Det norske jentelaget i mesterskapet består av Emilie Olimstad og Karen Elise Lund Saga. De har bare en kamp i dag og får to i morgen. Dagens kamp går kl. 13:30 og er mot Gabriela-Ana fra Kroatia. De to andre motstanderlagene i puljen er Klepkou-Matiou, Hellas og Pinheiro-Castro, Portugal. Jentenes resultater finner du her.

Legg igjen en kommentar