Publiserte artikler

Ny norsk Tysklandsproff

Eivind Andersen til tysk volleyball.

Eivind Andersen fra Hommersåk i Sandnes er klar for den tyske klubben Chemie Volley Mittelsdeutschland, kan vi se av klubbens hjemmesider. Den tidligere TVN-spilleren har de siste fem årene spilt volleyball og studert ved Universitetet i New Brunswick i byen Fredericton helt sør-øst i Canada. Der har han blant annet oppnådd å bli utnevnt til MVP i AUS – Atlantic University Sports, for laget sitt Varsity Reds.

Nå går altså turen til Tyskland, der han skal spille for laget som sist sesong vant sin avdeling i den nest øverste serien, 2. Bundesliga, men som valgte å ikke rykke opp. Laget spilte i 1. Bundesliga senest sesongen 2015-2016.

Hjemmesiden til CV Mitteldeutschland finner du her.

Legg igjen en kommentar