Publiserte artikler

Semifinaler i Oslo

NEVZAs soneturnering i sandvolleyball i Oslo har nå nådd fram til semifinalene. Halvparten av lagene som skal spille der er norske, ett i kvinneklassen og hele tre i klassen for menn. Dermed blir den ene semifinalen hos mennene et hel-norsk oppgjør. Det er Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen som møter Lars Fredrik Tvinde og Anders Stømsvåg på Jernbanetorget kl. 13:00. I den andre semifinalen, som spilles samtidig på Voldsløkka, spiller brødrene Chistian og Aleksander Sandlie Sørensen mot danskene Kristoffer Abell og Daniel Thomsen, sistnevnte landslagsspiller for Danmark innendørs.

Hos kvinnene er det eneste norske laget i semifinalene toppseedete Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland. De får som motstandere det svenske laget Sigrid Simonsson og Tadva Yoken. Semifinalen deres går på Jernbanetorget kl. 12:00. Vi kom tidligere i skade for å skrive at ingen lag utenfor NEVZA-sonen var med denne gangen. Det stemmer ikke. Tjasa Kotnik og Tjasa Jancar og har spilt seg til semifinalen på Voldsløkka kl. 12:00. Der møter de Fanny Lindström og Lisa Sundberg fra Sverige.

Alle resultatene fra Oslo ser du her. Kampene på Jernbanetorget blir streamet, se her. Der vil du også se bronsefinalene og finalene kl. 14:00, 15:00, 16:15 og 17:15.

Legg igjen en kommentar