Publiserte artikler

EM-playoff

Polen skal spille playoff i Tauron Arena i Kraków, der finalen også skal spilles. Foto: Wikipedia

Puljespillet i mennenes europamesterskap i volleyball i Polen er spilt ferdig. Det medfører at fire lag må pakke sammen og reise hjem etter at de kom sist i sine puljer. De fire lagene som deler 13. plassen er Estland, Nederland, Slovakia og Spania. De tolv gjenværende starter eliminasjonsspillet i dag med fire playoffkamper. Puljevinnerne, Belgia, Russland, Serbia og Tyskland, går direkte til kvartfinalen, mens de resterende åtte spiller playoff ved at nr. 2 i en pulje møter nr. 3 i en annen.

Puljespillet har ikke gitt de helt store overraskelsene, men for polakkene var det nok skuffende at de ikke gjorde som i åpningskampen i VM i 2014 og slo Serbia foran 65.000 tilskuere i Warszawa. Men denne gangen vant Serbia 3-0 og Polen som toer må spille playoff mot Slovenia. Største overraskelsen var gjerne at Belgia slo Frankrike, mens tysk sier over Italia var mer ventet. Russland er nok laget som har overbevist mest, de har ikke avgitt sett på sine tre puljekamper.

Kampoppsettet for dagens playoff, der taperne må reise hjem og vinnerne møter en puljevinner i kvartfinale i morgen, ser slik ut:
I Kraków
Kl. 17:30 Bulgaria – Finland
Kl. 20:30 Polen – Slovenia
I Katowice
Kl. 17:30 Italia – Tyrkia
Kl. 20:30 Frankrike – Tsjekkia

Resultatene fra EM finner du her. De resterende EM-kampene blir streamet til de landene som ikke har TV-avtale, og det skulle vel gjelde Norge også. Les mer om det her.

Legg igjen en kommentar