Publiserte artikler

Omvei mot finalen

Mulighet for revansje i finalen

Etter at det norske landslaget for menn i klassen 45+ hadde vunnet alle kampene sine med 2-0 så langt i verdensmesterskapet, som går i Loutraki i Hellas, måtte det se seg slått i dagens første kamp. Hadde Norge greid å vinne denne kampen, hadde det gitt finaleplass direkte. Motstanderne Italia ble imidlertid for sterke og vant 2-1 (25-13, 19-25, 15-12).

Norge ble tatt litt på sengen fra start av et veldig ballsikkert italiensk lag. Samtidig ble det gjort for mange egne feil etter at laget ble stresset av at ikke de første angrepene gikk inn. Til det andre settet hadde imidlertid laget fått justert og spilte konsentert og godt som vi kjenner det fra tidligere i turneringen. Finaleplassen så ut til å være sikret da laget ledet 7-3 i det avgjørende settet. Italia spilte imidlertid enormt forsvarsspill og greide altså å snu til egen fordel og seier.

Etter som det kjøres en spesiell turneringsform i mesterskapet, har Norge en ekstra mulighet på finaleplass. Da må Israel slås senere i dag. Norge hadde Israel i puljen og vant den kampen 2-0. Men det er ikke et enkelt lag å slå, så de norske spillerne må ta ut sitt absolutt beste skal muligheten til gull fortsatt eksistere. Med tap blir det bronsefinale mot USA.

Legg igjen en kommentar