Publiserte artikler

Norge slo Polen

Norges VM-lag i Loutraki

Det norske veteranlandslaget i klassen menn 45+ fikk en god start i VM, eller «2017 Global Cup World Senior Volleyball Championship», som er det offisielle navnet på turneringen. VM arrangeres tre steder i år, med noen klasser i USA og noen i Brasil. I Loutraki i Hellas, der Norge deltar, spilles også klassen 60+. Det skulle også vært spilt i kvinneklassen i de to klassene, men på grunn av manglende påmelding, er det bare menn som spiller i år.

I klasse 45+ deltar 10 lag. Disse er delt i to puljer, og Norges puljemotstandere er Brasil, Israel, Polen og USA. Den andre puljen består av Canada, Hellas, Italia, Romania og Sveits. Etter puljespillet er det sluttspill der puljevinneren går til semifinale mens nr. 2 spiller kvartfinale mot nr. 3.

Norge hadde sin første kamp i turneringen mot Polen, og spillet satt over all forventning. Etter godt spill ble Polen slått 2-0 (25-17, 25-13). I morgen blir det to kamper på laget, mot Israel og Brasil. Med minst en seier der, er laget langt på vei mot en ny medalje, åtte år etter at Norge tok bronse i EM i klassen 40-50.

Norges lag, som hadde god oppkjøring med trening og kamper mot Koll og OSI sist helg, består av følgende spillere:
Mats Bentsen
Knut Gomnæs
Bjørn Harald Hansen
Ola Hestnes
Trym Holter
Ørjan Kvalvik
Gunnar Lindstøl
Eirik Roness
Jan Gaute Sannarnes
Asbjørn Vølstad

Legg igjen en kommentar