Publiserte artikler

EM U18

Europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 2000 og senere er i gang i Kazan i Russland. Trettito lag i hver klasse er delt i åtte puljer som gjør ferdig puljespillet sitt i løpet av morgendagen. De tre beste lagene i hver pulje går videre til eliminasjonsspillet, som spilles med singel eliminasjon. Puljevinnerne går direkte til andre runde, mens nr. 2 og 3. spiller i første runde. Puljefirerne deler tjuefemteplassen.

I dag spiller jentene to kamper, guttene en, mens det blir omvendt i morgen. Norge har med et lag i hver klasse, og jentelaget med Emilie Olimstad og Frida Berntsen, som gjorde det sterkt i Continental Cup og vant sin gruppe der, har da avviklet to kamper. Den første ga enkel seier 2-0 (21-5, 21-11) over Sadeiko-Vengerfeldt fra Estland, mens den andre endte med tap 0-2 (19-21, 16-21) mot Movchan-Andreiuk fra Russland. Et videre avansement skulle være fullt mulig til tross for tapet. Motstandere i morgen er nederlenderne Schoon-van Driel, E.

Også i gutteklassen stiller Norge med laget som spilte Continental Cup, Evind Brekke og Nils Gunnar Ringøen. Laget har altså spilt en kamp i dag, og den endte med tap 0-2 (18-21, 14-21) mot Bello, J.-Bello, F. fra England, et lag de for øvrig også ble slått av i Continental Cup. I morgen er motstanderne Mazuras-Makaras, Litauen, kl. 9:40 og Pedrosa-H. Campos fra Portugal kl. 16:20.

Guttenes resultater finner du her, jentenes her.

Legg igjen en kommentar