Publiserte artikler

Sterke italienere

Christian i angrep mot Italia. Foto: CEV

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har gjort en god EM-turnering i Jūrmala i Latvia. Via seier med 2-0 (21-19, 21-12) i andre runde i eliminasjonsspillet mot Thiercy-Di Giantommaso fra Frankrike, tok de seg til kvartfinale i dag. Men der ble dessverre italienerne Paolo Nicolai og Daniele Lupo for sterke. De vant 2-0 (21-15, 21-17) og får med det spille semifinale mot Brouwer-Meeuwsen fra Nederland kl. 17:00 i dag.

Det italienske laget spilte en god side out, og servet samtidig så godt at de skaffet seg de nødvendige ekstra poengene de trengte for å ta en sikker seier. Men en femteplass i EM er et bra resultat for Mol-Sørum. Alle resultatene fra mennenes EM finner du her.

Det norske kvinnelaget som gikk videre fra puljespillet, Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, tapte sin første kamp i eliminasjonsspillet mot Lahti-Parkkinen fra Finland. Finnene vant 2-0 (21-12, 24-22), noe som plasserte Lunde Ulveseth som nr. 17 til slutt. Kvinneresultatene er her.

Legg igjen en kommentar