Publiserte artikler

To lag videre

Anders og Christian feirer puljeseier i Latvia. Foto: CEV

To av de norske lagene går videre fra puljespillet i EM-turneringen i sandvolleyball i Jūrmala i Latvia. Best har Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum gjort det. De har vunnet alle de tre puljekampene og går derfor direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. De kan derfor ikke bli dårligere enn nr. 9. For Mathias Berntsen og Svein Oddmund Solhaug har det dessverre ikke godt like godt. De har spilt tre jevne kamper, men har tapt alle tre og blir derfor nr. 25 i mesterskapet. Mol-Sørum spiller sin andrerundekamp kl. 13:00 i morgen. Motstander blir vinnerne av kampen Prudel-Kujawiak, Polen, mot Thiercy-Di Giantommaso, Frankrike. Alle mennenes resultat ser du her.

I kvinneklassen har Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth vunnet to av kampene og bare tapt den ene. Men da tre lag hadde gjort det samme, havnet de bare på tredjeplassen i puljen. Men de er videre og skal spille eliminasjon i morgen, motstandere er ennå ikke klart. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Hjortland har vunnet en og tapt to puljekamper. Dessverre gjør settforskjellen at de havner sist av de tre lagene som har gjort det samme, så de må ta til takke med å bli nr. 25. Alle kvinneresultatene har du her.

Legg igjen en kommentar