Publiserte artikler

EM i sandvolleyball

Geir Dahle er CEVs dommerdelegat i finaleturneringen i EM i sandvolleyball. Turneringen starter i morgen og avsluttes søndag 20. august. Den skal foregå på Majori Beach i Jūrmala i Latvia og deltakerne er de 32 lagene i hver klasse som har kapret flest rankingpoeng gjennom sesongen. Dahle blir derfor ikke den eneste norske representanten i Jūrmala. Han får selskap av fire norske lag, to i hver klasse. Lagene er Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth i kvinneklassen og Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum og Mathias Berntsen-Svein Oddmund Solhaug i klassen for menn.

Lagene spiller puljespill innledningsvis, fire lag i hver pulje. Puljevinnerne går direkte til sekstendelsfinale, nr. 2 og 3 spiller play off. Preliminary enquiry blir holdt i kveld, men om der ikke er forfall, vil Berntsen-Solhaug være først ut av de norske lagene. De møter polske Prudel-Kujawiak kl. 8:00. Kl. 8:50 spiller Mol-Sørum mot Ermacora-Pristauz fra Østerrike. Mennene spiller to puljekamper i morgen og en torsdag, kvinnene motsatt, og Lunde-Ulveseth møter Birlova-Makroguzova, Russland, kl. 10:30, Kjølberg-Hjortland spiller mot Sinnema-Stubbe, J. fra Nederland kl. 13:10.

Hele kampoppsettet for mennene finner du her, kvinnenes her. Det virker ikke som om laola1.tv streamer, men det skal sendes mye på diverse TV-kanaler, se her.

Legg igjen en kommentar