Publiserte artikler

Ny kvinneranking

Grand Prix er ferdigspilt, og dermed har CEV justert rankinglistene for de europeiske kvinnelandslagene. Rankingen baserer seg på resultatene fra de to siste EM, siste VM, siste Grand Prix og siste European League (om et lag deltar både i Grand Prix og European League, får de bare poengene fra konkurransen som gir mest).

Grand Prix-resultatene har ikke ført til store forandringer. Russland, Serbia og Italia har fortsatt de tre første plassene, mens Tyskland, som delte tredjeplassen med Italia forrige gang, har gått en plass tilbake. Størst framgang har vinnerne av European League, Ukraina, hatt. De har gått fram fem plasser og er nå nr. 14, mens finaletaperne Finland også har rykket fram, de er nå fire plasser bedre enn ved forrige ranking og er nå nr. 20. Sveriges debut i European League førte dem en plass fram til nr. 29, mens Georgias deltakelse i European League førte til at Norge gikk en plass tilbake og nå er nr. 37.

Hele rankinglisten finner du her.

Legg igjen en kommentar