Publiserte artikler

Vaduz-resultater

Emilie Olimstad i et fornøyd øyeblikk. Foto: CEV

De fire lagene som har deltatt i CEVs satellitturnering i sandvolleyball i Vaduz i Liechtenstein har alle spilt ferdig for denne gangen. Best gjorde Emilie Olimstad og Oda Johanne Ulvestad det. Etter at de hadde spilt seg inn i hovedrunden fra kvalifiseringen, har de tapt to kamper og vunnet en. Med det har de endt som nr. 9 i turneringen. Seieren kom mot de ferske svenske mesterne, tvillingsøstrene Kristina og Susanna Thurin, som de slo 2-0 (26-24, 21-15) i kampen om å bli bedre enn nr. 13.

Det andre norske kvinnelaget, Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland tapte begge kampene sine og er blitt nr. 13. Alle resultatene ser du her.

I klassen for menn tapte både Lars Tveit Retterholt-Daniel Bergerud og Jarle Fornes-Christian Helland kvalifiseringskampen sin, og måtte derfor være tilskuere til hovedrunden, om de da ikke allerede var dratt hjem for å spille Oslo Open, Norgestour-turneringen som spilles i helgen. Mennenes resultater finner du her.

Legg igjen en kommentar