Publiserte artikler

Sterk Wagner-turnering

I morgen starter den 15. turneringen til minne om treneren som førte Polen til OL-gull i 1976, Hubert Jerzy Wagner. Denne gangen går turneringen i hallen der årets EM-finale skal spilles, Tauron Arena i Krakow, og tre av lagene som skal delta, vil bruke turneringen til den siste finpussen før EM starter 24. august. Det er i tillegg til arrangørene Polen, Frankrike og Russland. Som fjerde deltakerland kommer Canada, nr. 3 i sommerens World League. Canadas trener, Stephane Antiga, trente som kjent Polen til VM-gull i 2014, men etter et par svake sesonger, måtte han overlate trenerjobben til italieneren Ferdinando di Georgio.

Alle landene har nominert sterke tropper, så vi kan regne med mye god volleyball de tre dagene turneringen varer. Kampoppsettet ser slik ut:

Fredag 11. august kl. 17:30 Canada – Russland
Fredag 11. august kl. 20:30 Polen – Frankrike

Lørdag 12. august kl. 15:00 Polen – Canada
Lørdag 12. august kl. 18:00 Frankrike – Russland

Søndag 13. august kl. 15:00 Canada – Frankrike
Søndag 13. august kl. 18:00 Polen – Russland

Legg igjen en kommentar