Publiserte artikler

Ny satellitt

En uke etter CEVs satellitturnering i sandvolleyball i Larnaca på Kypros, starter en ny, dene gangen i Liechtensteins hovedstad Vaduz. I motsetning til den forrige, som var en ren kvinneturnering, er denne for både kvinner og menn. Seksten lag spiller hovedrunde med dobbel eliminasjon. Åtte av de seksten lagene kommer fra en kvalifisering med seksten lag, som spiller singel eliminasjon. Kvinnene innleder turneringen med kvalifisering i dag, mens mennene har sin kvalifisering i morgen.

Norge har meldt på to lag i hver klasse. I kvinneklassen starter Emilie Olimstad-Oda Johanne Ulveseth med kvalifiseringskamp mot Rimser-Plesiutschnig fra Østerrike kl. 20:00 i kveld. Resultatene ser du her. Kampene streames på laola1.tv, sjekk her.

Det andre norske kvinnelaget som deltar, er Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland. De er på forhånd klare for hovedrunden i morgen.

Hos mennene skal begge lagene i utgangspunktet spille kvalifisering. Lars Tveit Retterholt og Daniel Bergerud er toppseedet, så om et av de andre lagene ikke møter, rykker de inn i hovedrunden. Det andre laget er Jarle Fornes og Christian Helland. Resultatene fra mennenes kvalifisering kommer her.

Legg igjen en kommentar