Publiserte artikler

Tyske verdensmestere

Glade verdensmestere. FOT: FIVB

De olympske mesterne fra Rio, Laura Ludwig og Kira Walkenhorst fra Tyskland, har nå også kapret verdensmestertittelen etter at de slo Lauren Fendrick og April Ross, USA, i finalen i Wien med 2-1 (19-21, 21-13, 15-9). I tillegg til gullmedaljen får de med seg 60.000 dollar på deling for førsteplassen.

Bronsemedaljene gikk til Talita Antunes og Larissa Franca fra Brasil etter seier over canadiske Melissa Humana-Paredes og Sarah Pavan. Alle kvinneresultatene fra VM finner du her.

Hos mennene pågår semifinalene, finalene spilles senere i dag, bronsefinale kl. 13:45, finale kl. 15:00. I den ene semifinalen spiller Maarten van Garderen og Christiaan Varenhorst fra Nederland mot Evandro Goncalves og Andre Loyola, Brasil, mens den andre er oppgjør mellom Viacheslav Krasilnikov-Nikita Liamin, Russland, og hjemmefavorittene Clemens Doppler-Alexander Horst. Resultatene har du her.

Kampene streames på YouTube, sjekk her.

Legg igjen en kommentar