Publiserte artikler

Continental Cup

Continental Cup Larnaca. Foto: CEV

Emilie Olimstad og Frida Berntsen gikk til topps i sin pulje i kvalifiseringsturneringen i 2017-2018 CEV Youth Beach Volleyball Continental Cup. Denne turneringen gikk i Larnaca på Kypros, og med puljeseieren er Norge kvalifisert for neste års finale med et jentelag. I finalen skal fem lag finnes til Ungdoms-OL i Buenos Aires 6.-18. oktober 2018. Etter å ha vunnet alle puljekampene 2-0, med tildels klare sifre, gikk Olimstad-Berntsen direkte til puljefinale. Der møtte de England, som de slo klart nok en gang, nå med 21-11, 21-8). Se alle resultatene her.

Det gikk dessverre ikke like godt for Nils Gunnar Ringøen og Eivind Brekke, som forsøkte å få et norsk guttelag videre til finalen. I puljespillet kom laget på tredjeplass. Dermed skulle de spille playoff mot Tyskland om å møte England, som var puljevinner, i finalen. Playoff ga tysk seier med 2-0 (21-16, 21-14), og dermed endte Ringøen-Brekke til sist som nr. 3 bak Tyskland, som vant finalen, og England. Alle gutteresultatene er her.

Legg igjen en kommentar