Publiserte artikler

Kvinnesatellitt i Larnaca

En satellitturnering for kvinner i CEV-regi starter i Larnaca på Kypros i dag. Det er en turnering der seksten lag spiller dobbel eliminasjon, og der de siste åtte av de seksten plassene blir funnet ved at seksten lag spiller singel eliminasjon i kvalifiseringsdelen som går i dag.

Norge har to lag påmeldt i turneringen. Det er Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth. Begge disse lagene har fått plass i hovedrunden og starter sine kamper i morgen. Du kan se resultatene her. Kamper fra Larnaca vises på laola1.tv, sjekk her.

Samtidig med satellitturneringen spilles det samme sted en Continental Cup for ungdom. Dette er en turnering som skal kvalifisere lag til Ungdoms-OL i Buenos Aires neste år. Turneringen i Larnaca er en av åtte slike, og finalen for Europa går neste år der fem lag vil kvalifisere seg til Buenos Aires. Spillerne er født mellom 1. januar 2000 og 31. desember 2003.

I Larnaca er Norges motstandere Tyskland, England, Kypros og Skottland. Både gutter og jenter deltar, og Norge har disse lagene med: Nils Gunnar Ringøen-Eivind Brekke og Emilie Olimstad Frida Berntsen. Kampene i Continental Cup starter i morgen, og de to beste lagene går videre til neste års turnering.

Legg igjen en kommentar