Publiserte artikler

VM tilspisses

Stor stemning i Wien. Foto: FIVB

Som kjent er VM i sandvolleyball i gang i Østerrikes hovedstad Wien, dessverre uten norsk deltakelse. Som vanlig når det spilles sandvolleyball i Østerrike, har kampene stor oppslutning og det er stor stemning på tribunene, spesiellt når lag fra Østerrike spiller. Siden kampene tok til 28. juli, har kvinneklassen gjort ferdig sitt puljespill og starter eliminasjonskampene i dag. 48 lag spilte innledningsvis. Disse var fordelt i tolv puljer. De to beste i hver pulje gikk direkte til sekstendelsfinalen, det samme gjorde de fire beste treerne. De åtte resterende puljetreerne møtte hverandre to og to for å finne de siste fire lagene.

Ved trekningen av sekstendelsfinalen gikk puljevinnerne i hver sin kamp og ble altså trukket mot en toer eller treer. De kan heller ikke møte et lag de møtte i innledningspuljen. De første kampene starter kl. 12:30 i dag, og du finner hele oppsettet her. Alle de seksten kampene spilles i dag. I morgen er det åttedelsfinaler, mens kvartfinaler og semifinaler spilles fredag. Finalene går lørdag. YouTube har videoer her.

Mennene ligger en dag etter og vil ha sine finaler søndag.

Legg igjen en kommentar