Publiserte artikler

Sandvolleyoppdateringer

Både FIVB og CEV arrangerer sandvolleyballturneringer med norsk deltakelse denne helgen. VM i sandvolleyball tok også til i Wien i dag, men her er ingen norske deltakere. Men i Espinho i Portugal går en to-stjerners turnering der to norske lag er med. «Sandvolleyballvikingane» rokerer stadig spillerne på laget, slik også denne gangen. Siden Hendrik Nikolai Mol fortsatt er skadet og må nøye seg med å følge med fra sidelinjen, gjestespiller Svein Oddmund Solhaug. Han har fått Christian Sandlie Sørum som makker, mens Anders Berntsen Mol danner lag med fetter Mathias Berntsen.

Turneringen har ingen kvalifisering, bare en hovedrunde med 24 lag. Begge de norske lagene er så høyt seedet at de slipper å spille første runde, men går direkte til andre, og er altså sikret å bli minst nr. 9. Mol-Berntsen møter et lag fra USA i dag kl. 18:30, Crabb, Tr.-Drost, mens Sørum-Solhaug ikke har kamp før i morgen kl. 11:30. Da møter de Loiseau-Gauthier-Rat fra Frankrike. Resultatene finner du her. Sjekk stream av kamper her.

CEV arrangerer en satellitt i Mersin i Tyrkia. Her startet to norske lag, Lars Tveit-Retterholt-Daniel Bergerud og Christian Helland-Jarle Fornes. Helland-Fornes ble dessverre utslått av et lag fra Østerrike i går, mens Retterholt-Bergerud vant sin kvalifiseringskamp mot et lag fra Tyrkia med 2-1 og skal spille første runde i dobbeleliminasjonsturneringen i dag kl. 14:30. Motstandere er Annerstedt-Herrmann fra Sverige.  Resultatene finner du her. Laola1.tv streamer kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar