Publiserte artikler

Semifinaler EM U16

Finsk (blå) - dansk duell. Foto: CEV

Det blir dessverre ingen nordisk representasjon når plasseringskampene i EM for jenter født 2002 og senere starter i morgen. Danmark hadde muligheten til å få spille om plassene 5-8 etter at Hellas hadde slått Finland tirsdag. Men da Finland og Danmark møttes onsdag, var det Finland som viste seg sterkest og vant 3-0. Det førte til at både Finland og Danmark må reise hjem, mens Hellas får spille videre. Alle de tre lagene sto med en seier og fire tap og like mange poeng, men Hellas hadde best settforskjell av de tre.

De to puljevinnerne ble Italia og Russland, der Italia har vunnet alle kampene, mens Russland med fire seire hadde flere poeng enn Hviterussland, som sto med like mange seire og ble puljetoer i den andre puljen. I Italias pulje ble Bulgaria nr. 2, og dermed se morgendagens kampoppsett slik ut:
Kl. 12:00 semi 5-8 Nederland – Romania
Kl. 14:30 semi 5-8 Hellas – Tyrkia
Kl. 17:00 semifinale Italia – Hviterussland
Kl. 19:30 semifinale Russland – Bulgaria

Kampene spilles i Bulgarias hovedstad Sofia. CEVs nettsider med resultater er her.

Legg igjen en kommentar