Publiserte artikler

Ungarn vant 3. divisjon

Ungarsk jubel i Grand Prix. Foto: FIVB

Den laveste divisjonen i kvinnenes Grand Prix ble avsluttet i går. Final four ble spilt i Canberra i Australia, og de tre lagene som hadde kvalifisert seg dit i tillegg til arrangørene, var Ungarn, Frankrike og Venezuela. Da semifinalene skulle ta til, viste det seg imidlertid at Venezuela ikke dukket opp, noe som ikke har skjedd før i Grand Prix’ historie. Det spekuleres i at laget ikke ble tillatt å reise fordi mange kunne tenke seg å hoppe av etter uroen i landet.

Med Venezuela borte, ble det walk over for hjemmelaget til finalen, mens Ungarn slo Frankrike 3-2 (24-26, 25-18, 21-25, 25-15, 15-11) i den semifinalen som ble spilt. I finalen vant Ungarn 3-0 (25-18, 25-17, 25-20) over Australia.

Den endelige rekkefølgen i 3. divisjon ble dermed: 1. Ungarn, 2. Australia, 3. Frankrike, 4. Venezuela, 5. Mexico, 6. Kamerun, 7. Trinidad og Tobago, 8. Algerie

Hjemmesiden til Grand Prix er her.

Legg igjen en kommentar