Publiserte artikler

Imponerende!

Christian angriper i finalen. Foto: CEV

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum gikk gjennom hele Ljubljana Masters uten å avgi sett! Finalen i går kveld ble riktig nok et lite antiklimaks etter at den ene av de russiske motstanderne deres skadet kneet så mye i en landing at laget måtte trekke seg. Men motstanderlaget Sivolap-Velichko hadde de allerede møtt i puljespillet, og da var de norske overlegne med 21-14, 21-12. Så selv om ingen ting er avgjort før siste ball er spilt, har vi god tro på at Mol-Sørum hadde fikset dette også mot skadefri motstand.

I semifinalen i går ettermiddag fikk de to guttene mer motstand enn de hadde hatt så langt i turneringen. Likevel ble tyrkerne Urlu-Giginoglu slått 2-0 (21-19, 21-17).

Les hva CEV skriver om finalen her. Alle resultatene fra Ljubljana finner du her. Nå blir det også interessant å se hva de to kan få til i finalen i EM. Den går i Jurmala i Latvia 16.-20. august.

Legg igjen en kommentar