Publiserte artikler

Fordel Belgia

Andreas Takvams tidligere lagkamerat i Friedrichshafen, Tomas Rousseaux, er fornøyd med seier over Tyskland. Foto: CEV

Belgia mangler nå bare to sett på å ta den siste europeiske plassen i mennenes VM neste år. I den tredje runden i kvalifiseringen som går i Kortrijk i Belgia, har laget vunnet alle de fire kampene det har spilt. Nærmest på tabellen ligger Estland, som har tapt en kamp, 2-3 mot Tyskland. Og etter at Belgia slo Tyskland 3-0 i går, blir den siste kampen i turneringen avgjørende. Belgia og Estland møtes kl. 20:40 i kveld, og det er bare disse to lagene som kan ta VM-plassen. Estland må vinne 3-0 eller 3-1, i motsatt fall er Belgia klar for oppgaver i Bulgaria/Italia neste år.

Hjemmesiden til turneringen, der du får live oppdatering av dagens kamper, finner du her. Laola1.tv viser dagens to siste kamper, blant annet Belgia-Estland, sjekk her.

Legg igjen en kommentar