Publiserte artikler

Sandvolleyball i Ljubjana

To av CEVs sandvolleyballturneringer starter i Slovenias hovedstad Ljubljana i dag. Det er en masters for menn og en satellitt for kvinner. Norge har med tre lag, to i mastersturneringen, ett i satelitten, og alle starter med å spille kvalifisering i dag. I Ljubljana Masters deltar Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum og Mathias Berntsen-Svein Oddmund Solhaug. De er to av seksten lag som skal forsøke å bli blant de fire lagene som tar seg inn i den tolv lags store hovedturneringen. I hovedrunden er det puljespill med tre lag i hver pulje. Mol-Sørum spiller sin første kamp kl. 10:00 i dag mot Potocnik-Jakopin fra Slovenia, mens Berntsen-Solhaug innleder mot Kolaric-Klasnic fra Serbia kl. 12:30. Vinner de to lagene kampene sine, spiller de avgjørende kamper om hovedrundeplass senere i dag, klokkeslett ennå ikke bestemt. Sjekk resultatene her.

Det norske laget i kvinnenes satellitt er Janne Pedersen og Emilie Olimstad. Det er samme system i denne turneringen som i mastersturneringen. Seksten lag spiller om fire plasser blant de tolv som skal spille puljespill. Pedersen-Olimstad spiller sin første kamp kl. 11:40. Motstandere er De Beule-Coolman, Belgia. Resultatene finner du her.

Vi nevner også at Skule Haagensen skal dømme i de to turneringene.

Legg igjen en kommentar