Publiserte artikler

Ny proff

Petter Alstad Østvik

På BK Tromsøs facebooksider og på nettsiden til iTromsø kan vi lese at Petter Alstad Østvik, elev ved Toppvolley sist sesong og spiller både for TVN og BK Tromsø, vil bli Norges ferskeste volleyballproff. Midtspiller Petter, som fikk landslagsdebut i VM-kvalifiseringen i mai, går til den belgiske eliteklubben VDK Gent. Dette laget endte som nr. 7 av de 10 lagene i Euromillions volley league sist sesong, og falt dermed utenfor det øverste sluttspillet. De spilte derfor playoff om å unngå å rykke ned, og der endte de som nr. 3 av de 4 lagene i dette playoffet.

I Belgia vil Petter dermed støte på en annen norsk midtspiller. Rune Fasteland er som kjent gått til Menen, Par-ky, som nå er sponsornavnet.

Les om Petters overgang på Tromsøs sider her, i iTromsø her og på Gents hjemmesider her.

Legg igjen en kommentar