Publiserte artikler

EM-puljene trukket

Finalen i europamesterskapet i sandvolleyball i år skal gå i på Majori Beach i Jurmala i Latvia 16.-20. august. De trettito best rangerte lagene i hver klasse i Europa til og med 17. juli er kvalifiserte til finalen, og disse lagene deles opp i puljer på fire. Etter puljespill går de tre beste til singel eliminasjon. I går var det stort arrangement i Latvias hovedstad Riga der puljene til mesterskapet ble trukket.

Norge har fire lag som er kvalifiserte til mesterskapet. Det er Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth i kvinneklassen og Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum og Mathias Berntsen-Svein Oddmund Solhaug i klassen for menn. Disse får følgende puljemotstandere. Kjølberg-Hjortland innleder mot Heidrich-Vergé-Dépré A, Sveits, Sinnema-Stubbe, J., Nederland og Abalakina-Dabizha, Russland. Lunde-Ulveseth møter Kolocova-Kvapilova, Tsjekkia, Birlova-Makroguzova, Russland og Caica-Liepinlauska, Latvia. Mol-Sørum har i sin pulje Herrera-Gavira, Spania, Ermacora-Pristauz, Østerrike og Tocs-Finsters, Latvia, mens Berntsen-Solhaug får Lupo-Nicolai, Italia, Prudel-Kujawiak, Polen og Zemljak-Pokeršnik, Slovenia som første motstandere.

Du kan lese mer om trekningen her. Mesterskapets hjemmeside er her. Vi kan også nevne at Geir Dahle blir CEVs dommerdelegat i mesterskapet.

Legg igjen en kommentar