Publiserte artikler

VM U20

Både Russland (hvitt) og Bulgaria kan ta VM-medaljer. Foto: FIVB

Det spilles verdensmesterskap for jenter født 1998 og senere i Mexico. Seksten lag deltar, disse er delt i fire puljer som har spilt innbyrdes alle mot alle. Etter puljespillet deles lagene i nye puljer. Nr. 1 og 2 i de første puljene danner to nye puljer, det samme gjør nr. 3 og 4. Når disse puljene er ferdigspilt, blir det spilt krysspill, nr. 1 i en pulje mot nr. 2 i den andre, nr. 3 mot 4. Det samme for de lagene som har gjort det dårligst innledningsvis. På denne måten blir det spilt om alle plassene fra 1 til 16.

Det første puljespillet er nå ferdig, og de åtte lagene som har mulighet til å spille om medaljene er følgende (plassering i innledningspuljen i parentes):
Pulje E
Brasil (1)
Polen (2)
Russland (1)
Tyrkia (2)
Pulje F
Bulgaria (2)
Japan (1)
Kina (1)
USA (2)

Kampene spilles i Boca del Rio og Córdoba. Hjemmesiden til turneringen er her.

Legg igjen en kommentar