Publiserte artikler

Nye VM-lag

Kvalifiseringen til mennenes VM i Bulgaria og Italia i 2018 pågår for fullt. I helgen ble to av de fire lagene som skal ha plass fra Asia og Oseania funnet. Det asiatiske volleyballforbundet organiserer dette området, og de ti landene som deltar i kvalifiseringen er delt i to puljer. I puljene spiller alle mot alle, og de to beste fra hver pulje får plass i VM-sluttspillet.

Forrige uke spilte en pulje med Australia, Japan, New Zealand, Taiwan og Thailand i Canberra i Australia. Japan ble lørdag klare for VM etter at de slo Australia 3-2 i sin siste kamp og med det hadde vunnet puljen. Den siste ledige plassen gikk til Australia da de i den avgjørende kampen i går slo Taiwan 3-0 (25-23, 25-23, 25-23). På de neste plassene i turneringen kom 3. Taiwan, 4. Thailand, 5. New Zealand. Alle resultatene er her.

Den andre puljen i Asia skal spille kvalifisering 10.-14. august i Teheran og består av følgende lag: Iran, Kasakhstan, Kina, Sør-Korea og Qatar.

Elleve av de tjuefire lagene som skal spille VM i 2018 er nå funnet, du kan se hvilke her, der du også kan se når de resterende vil kvalifisere seg..

Legg igjen en kommentar