Publiserte artikler

Flere EM-billetter

Det polske volleyballforbundet melder at de resterende billettene til de innledende puljekampene i det kommende europamesterskapet for menn, samt åpningsseremonien på Warszawas nasjonalfotballstadion, inkludert åpningskampen mellom Polen og Serbia, legges ut for salg mandag 17. juli kl. 12:00. Det er også mulig å kjøpe billetter til playoff, kvartfinalene, semifinalene og finalene.

Mesterskapet innledes 24. august med puljekamper. Seksten lag deltar i mesterskapet og disse er delt i fire puljer. Puljekampene spilles i Gdansk, Szczecin, Krakow og Katowice. Playoff og kvartfinaler spilles i Krakow og Katowice, mens semifinalene og finalene går i Krakow. Bronsefinale og finale spilles søndag 3. september. Hele kampoppsettet finner du her.

Du kan lese melding fra CEV om billettsalget her, der du også kan se hva billettene koster. En polsk zloty (PLN) tilsvarer i dag ca. 2.25 norske kroner. Billetter kan du kjøpe her.

Legg igjen en kommentar