Publiserte artikler

Alanya Masters

Deltakerlandenes flagg over en av banene i Alanya. Foto: CEV

En av CEVs Mastersturneringer i sandvolleyball er i gang i Alanya i Tyrkia. Turneringen har bare kvinneklasse og den har startet med kvalifiseringskamper i dag. Seksten lag skal spille dobbel eliminasjon i hovedrunden og fire av disse finnes i kvalifiseringen der 11 lag stilte til start. Noen må derfor spille to kamper her før de fire lagene er funnet. De fire siste kampene starter kl. 16:00 i ettermiddag.

To norske lag er påmeldt og begge har fått plass i hovedrunden. Det er Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland. Kampoppsettet blir klart i kveld og de første kampene tar til kl. 8:00 i morgen. Bronsefinale og finale søndag. Resultatene finner du her.

Kommentarer (1)