Publiserte artikler

Europaranking

I etterkant av World League og European League har det europeiske forbundet, CEV, offentliggjort de nye rankinglistene for mennenes landslag. Rankingen baserer seg på resultatene fra de to siste EM, siste VM, siste World League og siste European League (om et lag deltar både i World League og European League, får de bare poengene fra konkurransen som gir mest).

De nye listene viser ikke store forandringer. Vinnerne av World League, Frankrike, topper fortsatt, mens Russland er ny nr. 2 og Italia har gått fra 2. til 4. plass. Serbia er nr. 3. Vi merker oss at Sverige med sin bronsemedalje i European League har gått fram tre plasser til nr. 24, mens Danmark beholder sin 22. plass. Størst framgang har vinnerne av European League, Ukraina, hatt. De har gått fram sju plasser og er nå nr. 17.

Norge ligger uforandret som nr. 35. Ny ranking blir offentliggjort når sluttspillet i EM er ferdig. Hele listen finner du her.

Legg igjen en kommentar