Publiserte artikler

Semifinaler EM U17

Ett poeng var alt Finland fikk med fra EM. Her i blått mot Bulgaria. Foto: CEV

I dag spilles semifinalene i europamesterskapet for gutter født 2001 og senere. Mesterskapet går i Konya, en by på den tyrkiske høysletten. Etter fem dager med puljespill, spiller nå de to puljevinnerne Bulgaria og Italia semifinaler mot hver sin toer, henholdsvis Belgia og Tyrkia. Lagene som ble nr. 3 og 4 i puljene skal også spille semifinaler om plassene 5-8 i dag, mens nr. 5 og 6 har spilt ferdig. Nederland og Tsjekkia ble nr. 5, mens Finland og Spania endte sist i puljene.

Dagens program ser slik ut:
Kl. 11:00 semi 5-8 Serbia – Russland
Kl. 13:30 semi 5-8 Hellas – Hviterussland
Kl. 16:00 semifinale Bulgaria – Belgia
Kl. 18:30 semifinale Italia – Tyrkia

Aller resultatene fra EM U17 er her. Plasseringskampene og finalene spilles i morgen.

Legg igjen en kommentar