Publiserte artikler

Ferdigspilt for helgen

Norsk oppgjør i Kharkiv. Foto: CEV

Alle de norske lagene som har spilt internasjonal sandvolleyball denne uken, må dessverre se på at andre lag gjør opp om de gjeveste plassene. I Gstaad Major har Anders Berntsen Mol tatt en ny niendeplass i en World Tour. Men mens han i Porec Major forrige uke spilte sammen med sin fetter Mathias Berntsen, var Christian Sandlie Sørum makker denne gangen. Etter at de to vant sin pulje til tross for tap i den siste puljekampen i går, gikk de direkte til andre eliminasjonsrunde. Der var John Hyden og Ryan Doherty fra USA motstandere. Dessverre fikk ikke Mol-Sørum ut sitt beste i denne kampen og måtte se seg slått 2-0 (21-18, 21-18). Likevel en sterk niendeplass i det gode selskapet. Alle resultatene fra Gstaad finner du her.

To av CEVs satellitturneringer har også hatt norsk deltakelse. I Laholm i Sverige endte begge de deltakende norske lagene, Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth, på niendeplass. Resultatene ser du her.

Og i Kharkiv i Ukraina er Bjarne Nikolai Huus og Svein Oddmund Solhaug blitt nr. 13 etter to tap i hovedrunden. Laget kom til hovedrunden etter å ha slått Christian Helland og Jørn Gamlemoen 2-0 i kvalifiseringen. Resultater fra Kharkiv her.

Legg igjen en kommentar