Publiserte artikler

Hovedrunden i Gstaad

Christian bidro blant annet med godt forsvarsspill i kvalifiseringskampen mot Østerrike. Foto: FIVB

Daniel Bergerud og Mathias Berntsen greide dessverre ikke å vinne den siste kvalifiseringskampen i går og med det ta seg inn i hovedrunden i Gstaad Major. Plavins-Regza fra Latvia ble for sterke og vant 2-0 (21-17, 21-12). Dermed blir det opp til Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol å forsvare de norske fargene i den sterke turneringen.

Mol-Sørum er i hovedrunden kommet i pulje med Smedins-Samoilovs, Latvia, Ranghieri-Carambula, Italia, og Stoyanovskiy-Yarzutkin fra Russland. De norske åpner mot de sistnevnte i dag kl. 13:00, møter latvierne i morgen og avslutter puljespillet fredag mot laget fra Italia. Disse kamptidene blir klare senere. De tre beste i hver av de åtte puljene går til eliminasjonsspillet.

Resultatene vil komme live på FIVBs side her, men du kan følge stream av kampene her. Norges kamp går på bane 4.

Legg igjen en kommentar