Publiserte artikler

Gstaad Major

Ikke før har sandvolleyballfolket avviklet en majorturnering i Porec i Kroatia, så har turen gått videre til Sveits, der en ny femstjerners majorturnering venter i Gstaad, en liten by med drøyt 3.000 innbyggere i kantonen Bern. Det norske laget som imponerte med en niendeplass i Porec, Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol, er på plass i Gstaad også. Men denne gangen spiller de ikke på lag med hverandre, de har fått nye makkere. Anders spiller med Christian Sandlie Sørum, mens Mathias slår seg sammen med Daniel Bergerud.

Begge lagene skal spille kvalifisering om å komme inn i hovedrunden i dag. Som tolvteseedet må Berntsen-Bergeud gjennom to kvalifiseringskamper for å komme til hovedrunden. Den første kampen spiller de kl. 12:00, og motstanderne er fra Argentina: Capogrosso-Azaad. Mol-Sørum er seedet som nr. 3, og dermed går de direkte til andre runde, der de skal spille kl. 14:00 mot et av vinnerlagene fra første runde.

Resultatene fra kvalifiseringen i Gstaad finner du her.

Legg igjen en kommentar