Publiserte artikler

Spennende, men tap

Sluttspilt i Porec for Mathias t.v., her mot Nederland. Foto: FIVB

Det så lovende ut for Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen da de ledet 10-6 i avgjørende sett i andre runde i Porec Major mot østerrikerne Clemens Doppler og Alexander Horst. Med seier ville de vært i kvartfinale og sikret seg minst en femteplass. Men etter østerriksk time out skiftet oppgjøret karakter. Sterk serving og god blokk fra Doppler tvang de norske til dårligere løsninger, og til slutt avgjorde Doppler-Horst på sin første matchball til 15-13.

Det hadde ellers ikke startet så lovende for Anders og Mathias. Som flere ganger før kom motstanderne best i gang, og selv om Berntsen-Mol knappet inn på forspranget, gikk settet greit til Doppler-Horst med 21-16. I det andre var de norske med fra start og førte det meste av tiden. Også her hadde de en firepoengs ledelse som østerrikerne hentet inn, og de gikk også forbi til 19-18. Men de tre siste poengene var norske, og dermed 21-19. Og da Anders og Mathias førte så å si hele det tredje, var som nevnt den norske optimismen stor. Men dessverre endte det altså med 360 poeng og 8.000 dollar på deling.

Legg igjen en kommentar