Publiserte artikler

Final four i Gentofte

Norge og Vetle Hylland spilte jevnt med Danmark tidligere i vår. Foto: CEV

I morgen og lørdag skal mennenes European League avgjøres. Da skal final four avvikles i Gentofte Sportspark, i utkanten av København. Og for uvanlighetens skyld har to skandinaviske lag kvalifisert seg til sluttspillet der avgjørelsen av årets turnering skal finne sted. Danmark var fra før klare for sluttspillet i kraft av å være arrangører. Men de ville tatt plassen uansett, etter som de ble nr. 2 i innledningspuljen bak Ukraina. Nr. 2 i den andre puljen bak Makedonia, ble Sverige, og det i landets første deltakelse i European League, så dermed skal også de spille semifinale i morgen.

Semifinalene spilles slik:
Lørdag kl. 16:00 Ukraina – Sverige
Lørdag kl. 19:00 Makedonia – Danmark

Bronsefinalen spilles søndag kl. 16:00, finalen kl. 19:00.

Alle kampene streames, Danmarks kamper av dr.dk, de to andre av volleytv.dk, les her.

Danmarks landslagstrener Mikael Trolle har god tro på laget sitt, i det som er den viktigste kampen på fire år, les her.

Legg igjen en kommentar