Publiserte artikler

Ny hovedrunde

Anders, t.h., i kamp mot Østerrike. Foto: FIVB

Fetterne Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol har stått for en ny bragd i sandvolleyballsammenheng. I FIVBs femstjerners Porec Major slo de seg i går inn i hovedrunden etter to svært knepne seire. Først slo de Huber A.-Hörl fra Østerrike med 2-1 (20-22, 21-19, 15-12), og deretter ble det ny 2-1-kamp mot sveitserne Beeler-Krattiger. Settsifre 20-22, 21-18, 15-12.

Med det er de to inne i puljespillet i hovedrunden, der det denne gangen er tilbake til systemet med kamper mot de andre tre i puljen. Det er i alt åtte puljer, og de tre beste i hver pulje går videre til eliminasjonsspillet, i det puljevinneren går til andre runde, mens toeren og treeren spiller første runde.

Berntsen-Mol spiller en puljekamp i dag, en i morgen og en fredag. I dag kl. 13:10 møter de Losiak-Kantor fra Polen, mens Brouwer-Meeuwsen fra Nederland er motstandere i morgen og italienerne Ranghieri-Carambula står på andre siden av nettet fredag. Klokkeslett blir klare senere.

Alle resultater fra Porec finner du her. Kampene streames her, du må registrere deg, men kan følge kampene gratis. Se også BeachVolley Vikings facebookside her.

Det gikk dessverre ikke like bra i kvalifiseringen for Ingrid Lunde og Oda Ulveseth som for Berntsen-Mol. Kolosinska-Gruszczynska fra Polen ble for sterke og vant 2-1 (21-9, 19-21, 15-6) i andre kvalifiseringsrunde mot de åtteseedede norske jentene.

Legg igjen en kommentar