Publiserte artikler

Porec Major

Idyllisk rundt centercourt i Porec. Foto: FIVB

I morgen starter en ny World Tour-turnering i sandvolleyball. Det er en turnering av den høyeste kategorien, og har dermed fem stjerner, noe som både gir flere poeng og større premier, men det gjør den også mer attraktiv for de beste spillerne og med det vanskeligere å komme med i. Turneringen avvikles i Porec på Kroatias kyst, og finalene spilles søndag 2. juli.

Tre norske lag er påmeldt, men foreløpig ligger bare to an til å komme med, og da i kvalifiseringen. Trettito lag i hver klasse får spille hovedrunde, av disse skal åtte finnes i kvalifiseringen som har maksimalt tjuefire lag. De to lagene som pr. i dag er klare for kvalifiseringen, er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth i kvinneklassen og Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen i klassen for menn. Det tredje laget med Christian Sandlie Sørum og Daniel Bergerud står først på reservelisten og må dermed vente til etter det tekniske møtet i kveld for å se om noen melder forfall slik at de også kan komme med.

Vi nevner også at Geir Dahle er FIVBs Assistant Referee Delegate.

Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar