Publiserte artikler

Femteplass i Baden

Fullsatt i Baden da Norge, til høyre, møtte Østerrike. Foto: CEV

Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum var så nær en semifinaleplass i Baden Masters som det nesten går an å komme da de i dag tapte kvartfinalen mot hjemmelaget Doppler-Horst med 1-2 (21-15, 15-21, 15-17). Dermed endte konkurransen i Østerrike med en femteplass for de to sandvolleyballvikingene.

Semifinalene søndag går mellom de norskes overmenn og Krasilnikov-Liamin fra Russland i den ene, mellom Schümann-Thole, J.. Tyskland, og Koekelkoren-van Walle, Belgia i den andre.

I puljespillet vant Berntsen-Sørum den første kampen, som gikk mot Schnetzer-Müllner fra Østerrike med 2-1 (18-21, 21-15, 19-17), mens det ble tap i den andre, som var mot Smedins-Samoilovs fra Latvia, med 0-2 (16-21, 17-21).

Du finner mer om kvartfinalen her. Se også på BeachVolley Vikings facebookside her. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar