Publiserte artikler

Bentsen-Sørum til hovedrunden

Christian i angrep mot Sveits. Foto: CEV

Bare ett av de fire norske lagene som startet i Baden Masters i dag, vant sine to kamper og tok seg til hovedrunden. Det var laget med Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum. I går meldte vi feilaktig at deres første kamp skulle være mot slovenerne Danijel Pokeršnik og Tadej Bozenk. Det stemte at de skulle møte en Pokeršnik, men det var den mer berømte Jan, slovensk landslagsspiller innendørs, og han spilte i par med Nejc Zemljak. Dette laget ble slått av Berntsen-Sørum 2-0 (21-14, 21-17), før sveitserne Beeler-Krattiger i den avgjørende kampen også ble beseiret 2-0 (21-13, 21-14).

Like godt gikk det altså dessverre ikke for de tre andre norske lagene. Alle ble slått ut i første kvalifiseringskamp.
Solhaug-Bergerud tapte for Dollinger A.-Erdmann (GER) 0-2 (13-21, 18-21)
Lunde-Ulveseth tapte for Makhno, In.-Makhno, Ir. (UKR) 0-2 (11-21, 16-21)
Kjølberg-Hjortland tapte for Kolosinska-Gruszczynska (POL) 0-2 (14-21, 22-24)

Dermed blir det bare Berntsen-Sørum av de norske som får hovedrundespill i morgen. I Baden Masters er de tolv lagene i hovedrunden fordelt i tre-lagspuljer. Etter at lagene i puljen har møtt hverandre, går de to beste til kvartfinale. Berntsen-Sørum spiller sin første puljekamp fredag kl. 14:50. Motstandere er Schnetzer-Müllner fra Østerrike. Den andre puljekampen spiller de lørdag kl. 11:00, og da er motstanderne de toppseedede Smedins-Samoilovs fra Latvia. Kvartfinalene spilles lørdag, mens avslutningen med semifinaler og finaler er søndag.

Resultatene finner du her. Se gså artikkel CEV har laget om de to spillerne her.

Legg igjen en kommentar