Publiserte artikler

Baden Masters

Denne helgen er det ny sandvolleyballturnering i Baden i Østerrike, og en av guttene som tok en sterk sølvmedalje for Norge sist helg, er tilbake for å spille turnering i CEVs EM-konsept. Spilleren som har returnert for å spille Baden Masters, er Mathias Berntsen, denne gangen i par med Christian Sandlie Sørum. Tre andre norske lag skal delta i turneringen. Det er Svein Oddmund Solhaug og Daniel Bergerud hos mennene, Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland hos kvinnene.

Hovedturneringen i Baden vil bli spilt med tov lag. Disse skal først spille puljespill med tre lag i hver klasse, før det blir singel eliminasjon. Åtte av lagene har kvalifisert seg gjennom rankingpoeng, de fire siste kommer fra en kvalifisering med seksten lag. Disse spiller to runder med singel eliminasjon. Alle de norske lagene må spille kvalifisering. Først ut av de norske er Lunde-Ulveseth som spiller torsdag kl. 9:00 mot Makhno, In.-Makhno, Ir. fra Ukraina. Kjølberg-Hjortland spiller kl. 9:50 mot Kolosinska-Gruszczynska fra Polen.

Hos guttene er det Bergerud-Solhaug som spiller først. De har kamp kl. 12:20 mot Dollinger A.-Erdmann fra Tyskland, mens Berntsen-Sørum møter slovenerne Zemljak-Pokeršnik kl. 13:10. Litt spesielt her er at Mathias møtte Danjel Pokeršnik i innendørskamp denne sesongen, da Viking slo ut det slovenske laget SIP Sempeter.

Du finner kvinnenes resultater her, mennenes her. Les mer om turneringen her.

Legg igjen en kommentar