Publiserte artikler

Guttene videre

Garder-Lunde dessverre utslått fra EM U22. Foto: CEV

Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol har tatt seg til kvartfinalen i EM U22. I mesterskapet, som går i Baden i Niederösterreich, slo de Smits-Samoilovs fra Latvia greit i andre runde i eliminasjonsspillet. Etter at de to lagene følte hverandre litt på tennene i starten, fikk Berntsen-Mol initiativet på slutten av settet og vant 21-17. Overtaket beholdt de i det andre settet og spilte glimrende til en overlegen settseier med 21-11. Som ofte ellers ble Mathias servet på, og dermed måtte han ta hovedansvaret i angrep, mens Anders med stødig legging og sterk blokking tok sin del av jobben. Begge spillerne servet godt, så latvierne ble etter hvert ganske maktesløse. Kvartfinalen spilles kl. 17:00. Motstandere blir vinnerne av kampen mellom Ihnat-Pokopec fra Slovakia og Siren-Määttänen, Finland. Kampen går på bane 2 og vil dermed muligens bli streamet på laola1.tv, sjekk her. Alle resultatene fra EM finner du her.

De norske jentene Kirstina Larsdatter Garder og Live Lunde Fossdal er dessverre ikke lenger med i turneringen. De endte som nr. 17 etter tap i første eliminasjonsrunde mot Vasiliauskaite-Grudzinskaite fra Litauen. Resultatet ble 0-2 (20-22, 17-21). Resultater fra jentemesterskapet er her.

Vi kan også nevne at Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth til slutt ble nr. 25 i World Tour-turneringen i Haag. De tapte den avgjørende kampen i puljespillet mot Ukolova-Barsuk fra Russland med 0-2 (13-21, 17-21).

Legg igjen en kommentar