Publiserte artikler

Videre i EM U22

Norge, i gult, i aksjon mot Bulgaria. Foto: CEV

Begge de to norske lagene som deltar i EM I sandvolleyball for spiller født 1996 og senere i Baden i Østerrike er gått videre til morgendagens eliminasjonsspill. Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol går som puljevinnere direkte til andre runde og kan ikke bli dårligere enn nr. 9, mens Kirstine Larsdatter Garder og Live Johanne Lunde Fossdal ble nr. 3 i sin pulje. Dermed blir de trukket mot en annen puljetoer og må vinne den kampen for å forbedre 17. plassen de allerede har.

Etter at Garder-Lunde i går innledet med å slå ungarerne Papp-Dénesi med 2-0, tapte de senere på dagen 0-2 for Buser-Marolf fra Sveits, før det i dag ble tap 0-2 mot puljevinnerne Arnholdt-Welsch Fra Tyskland.

Berntsen-Mol har spilt to kamper i dag, og begge har gitt 2-0-seire. Først mot Stoyanov-Kalchev fra Bulgaria og til slutt mot det danske laget Trans-Brinck.

Morgendagens resultater vil komme her for guttene, her for jentene. Les ellers mer her.

Legg igjen en kommentar