Publiserte artikler

Trestjerners i Haag

Haag. Foto: FIVB

En av FIVBs World Tour-turneringer i sandvolleyball starter i dag i Haag i Nederland. Turneringen tilhører kategorien tre stjerner, og den har deltakelse av tre norske lag. Ett av disse er sikret deltakelse i hovedrunden. Dessverre er det på bekostning av et av de andre. Grunnen til det er at de to kvinnelige påmeldte, Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth møtes i andre kvalifiseringsrunde i ettermiddag kl. 17:10. Kjølberg-Hjortland skulle egentlig ha spilt i første kvalifiseringsrunde, men på grunn av at kvalifiseringsturneringen ikke er fullsatt, fikk de bye til andre runde. Dit var Lunde-Ulveseth allerede plassert i kraft av rankingpoengene. Så vinneren av ettermiddagens interne norske oppgjør vil altså gå til hovedrunden, mens taperen må reise hjem.

Det deltar også et norsk lag i mennenes klasse. Det er laget med Christian Sandlie Sørum og Daniel Bergerud. Heller ikke dette laget er kvalifisert for hovedrunden. Men det er toppranket og trenger bare vinne sin ene kvalifiseringskamp for å få puljespill i morgen. De to spiller kl. 18:50 i kveld og motstandere bli vinnerne av oppgjøret Koshkarev-Bykanov (RUS) mot Perusic-Schweiner fra Tsjekkia.

Resultatene fra Haag finner du her (kvinnene) og her (mennene).

Legg igjen en kommentar